Hvem er Adeline?


Jeg er 30 år, og bosatt i Oslo hvor jeg jobber som produksjonsleder for et media-byrå, i tillegg til å jobbe frilans som fotograf/videograf. Fotografi og kreativitet har vært en del av livet mitt så lenge jeg kan huske. Det er slik jeg utrykker tanker og følelser, og det gir meg en enorm glede å kunne skape og dele det kreative arbeidet mitt med andre.


I 2021 vente jeg tilbake til Norge etter over åtte år med reising, studering og jobbing i utlandet, i blant annet England, Hong Kong og Nederland. I bagasjen har jeg masse livserfaring, en Bachelor i Events & Leisure Marketing fra Bournemouth, og ett år med Digital Innholdsproduksjon fra Høyskolen Kristiania i Oslo. Det siste nevnte året fikk jeg fordypet meg i video og lyd, i tillegg til at jeg vokste enda mer som fotograf.


Min stil


Jeg vil beskrive stilen min som litt bohemsk og minimalistisk. Fokuset mitt er på dukumentariske bilder som fanger ekte øyeblikk, for det er det jeg gjør best. Men tar også bilder som kan være litt "styla" for å skape noen av de fine øyeblikkene. Bruker mest naturlig lys, og liker å leke med både lys og farger for å skape et unikt uttrykk.

The Way I Work


Jeg liker best å være en flue på veggen, en "fotograf ninja" som beveger seg ubemerket gjennom store deler av dagen. Syntes ofte naturlige bilder blir best, og jeg tar hensyn til at alle ikke er like komfortable foran kamera. Det blir ofte en blanding av naturlige og litt oppstilte bilder, og vi kan finne en enkel aktivitet man kan gjøre under deler av shooten. Det kan være at man går og kjøper en is, er på båttur, kjører sparkesykkel - eller noe helt annet! Hva enn som beskriver deres forhold best.


Testimonials

Tusen takk for jobben du gjorde - og nydelige bilder! Du hadde en veldig god og rolig energi, og det var så behagelig å være foran kameralinsa di.

Julie & Joachim